Αύξηση κατά 0,9% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου


Παρά την μεγάλη μείωση των ασφαλισμένων οχημάτων τους πρώτους μήνες του 2020 και ιδιαίτερα την περίοδο του lockdown φαίνεται ότι τελικά ο συνολικός αριθμός του στόλου των ασφαλισμένων οχημάτων ( όλων των τύπων)  στις 30/6/2020 ήταν αυξημένος  κατά 21.298  οχήματα σε σχέση με το σύνολο στο τέλος του 2019.

Σχετική ανάρτηση με πίνακα που δείχνει την εξέλιση του στόλου των ασφαλισμένων οχημάτων στο πρώτο εξάμηνο του 2020 έκανε στην σελίδα του στο Facebook ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και πρόεδρος της επιτροπής αυτοκινήτου της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, κ. Δημήτρης Ζορμπάς,  σημειώνοντας τα παρακάτω:

”Σύμφωνα με τα στοιχεία του κέντρου πληροφοριών τα ασφαλισμένα οχήματα στη χώρα μας όχι μόνο επανήλθαν αλλά με 30/6 αυξήθηκαν κατά 21.298 οχήματα.Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ τα ονομαστικά ασφάλιστρα σημείωσαν αύξηση 0,9%. Η παραγωγή όμως στο κλάδο αυτοκινήτων σημειώνει μείωση στο πρώτο εξάμηνο 7,5-10%.Ο σκληρός ανταγωνισμός συνεχίζεται ακόμα και με όχι καλά αποτελέσματα στις επενδύσεις στη χρονιά που διανύουμε.???”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.