Η ασφάλεια κατοικίας, με απλά βήματα, ασπίδα προστασίας από πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές

 


Η ασφάλεια κατοικίας και περιουσίας δεν προστατεύει μόνο από απρόοπτα και απλούς καθημερινούς κινδύνους αλλά πλέον γίνεται αναγκαία  για την προστασία από πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές ( πλημμύρες, σεισμούς και άλλα καιρικά φαινόμενα) που απειλούν ολόκληρο τον πλανήτη και γίνονται όλο και πιο συχνές λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Φαινόμενα που αρχίζουμε να βιώνουμε με έντονο τρόπο τα τελευταία χρόνια  και στην Ελλάδα με αποκορύφωμα τις πρόσφατες πρωτοφανείς σε  έκτασης και σε μέγεθος καταστροφές από τις πυρκαγιές στην Βόρεια Αττική , την Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ασφαλίζοντας την κατοικία μας θωρακίζουμε την βασική μας περιουσία και έχουμε  την  σιγουριά της ασφαλιστικής κάλυψης που  δεν μπορεί να προσφέρει η όποια κρατική αρωγή η βοήθεια δίνεται ή υπόσχεται η πολιτεία  σε αυτές τις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Οι ασφαλιστικές εταιρίεςόπως σε κάθε ζημιά έτσι και στις περιπτώσεις πυρκαγιών ή άλλων φυσικών καταστροφών ακολουθούν σύντομες διαδικασίες καταγραφής, εκτίμησης  και αποζημίωσης της ζημίας.

Δείτε ποιες είναι οι δημοφιλέστερες καλύψεις για την ασφάλεια Κατοικίας:

Σεισμός

Η κάλυψη σεισμού αφορά ζημιές στο κτίσμα ή ζημιές στον οικιακό σου εξοπλισμό ή και στα δύο.

Φυσικά Φαινόμενα

Καλύπτονται οι ζημιές στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα που οφείλονται άμεσα σε φυσικά φαινόμενα.

Πυρκαγιά

Καλύπτονται προερχόμενες από εμπρησμό, βραχυκύκλωμα, μετάδοση πυρκαγιάς και ζημιές από υψηλή θερμοκρασία.

Έκρηξη

Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν άμεσα ή έμμεσα από κάθε είδους έκρηξη.

Η ασφάλιση σπιτιού δεν είναι ούτε ακριβή ούτε μια πολύπλοκη διαδικασία όπως ίσως νομίζουν οι περισσότεροι που δεν ασφαλίζουν αυτό το βασικό τους περιουσιακό στοιχείο.

Στην e-scrinium.com  η ασφάλιση κατοικίας είναι εύκολη και απλή διαδικασία μέσα από την σύγκριση τιμών από τις περισσότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα. Βρείτε  την καλύτερη ασφάλεια για ασφάλεια σπιτιού από 0,81€ / τ.μ ετησίως.

Αρκεί ένα κλικ στην e-scrinium.com ή καλέστε  για  ενημέρωση  στο 210-6403232

* Oι ασφαλιστικές εταιρίες περιοδικά τροποποιούν την τιμολογιακή πολιτική τους με αποτέλεσμα να αλλάζουν και τα ελάχιστα ασφάλιστρα.

Πηγή :  asfalisinet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.